Το κόλπο


dourios-iposΘα είμαι σύντομος και θα τα πω απλά.

1. Από τις αρχές της δεκαετία του ’80 άρχισε να παραδίδεται στους ανθρώπους, η τεχνολογία που θα έκανε τη ζωή τους, όχι απλά ευκολότερη, αλλά πιο τεμπέλικια.

2. Οι συσκευές της τεχνολογίας αυτής, διαφημίστικαν στο έπακρο και όλοι τις ήθελαν. Από ασφαλή και γρήγορα αυτοκίνητα μέχρι laptop.

3. Από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, άρχισαν να δίνονται μαζικά και μάλιστα διαφημιζόμενα, πολλά εύκολα δάνεια, που βοήθησαν τους πάντες να αποκτήσουν μεγάλες τεχνολογικές ευκολίες για την καθημερινότητά τους. Σπίτια και αυτοκίνητα και μικροσυσκευές για όλους.

4. Μέχρι το 2008, σχεδόν όλοι είχαν γίνει καλομαθημένοι, στον λεγόμενο δυτικό κόσμο, στον οποίο έχει ανατεθεί η διοίκηση και η αστυνόμευση του πλανήτη για λογαριασμό των παγκόσμιων αφεντικών.

5. Μέσα στο 2008, έφεραν την τεχνητή οικονομική κρίση και με ταχύτητα μεγάλη, θα στερήσουν από τους γκοίμ τα…»παιχνίδια» τους και ήδη παρατηρούνται σύνδρομα στέρησης άχρηστων πραγμάτων, που μας έπεισαν ότι τα χρειαζόμαστε.

6. Όποιος ζει όπως την δεκαετία του ΄60, θεωρείται φτωχός και δυστυχής.

Σκοπός είναι η επιβολή μιάς παγκόσμιας δυστυχίας.

Το μέσον, είναι η στέρηση όλων όσων μαζικά μας είχαν δώσει.

Τα όργανα επιβολής του σχεδίου τους, είναι οι πολιτικοί του κάθε κράτους.

Με δυό κουβέντες, όποιος ζεί στην Ευρώπη, με τα μέσα και τα χρήματα που κάνουν κάποιον ευτυχισμένο στο Μπαγκλαντές, είναι δυστυχής.

Όλη αυτή η μιζέρια και η στενοχώρια και η απελπισία και η ανέχεια, έχει σαν σκοπό, εκτός από το να τροφοδοτεί με δύναμη το δαιμονικό συνεχές, να κάνει τους πάντες να θέλουν απλά να επιζήσουν αυτοί και τα παιδιά τους.

Tο γενικό σχέδιο στέρησης και λιτότητας, έχει και οικολογικό περίβλημα και ονομάζεται Ατζέντα 21.

Έχει σαν σκοπό να κάνει τα προς το ζειν να φαίνονται μία πολυτέλεια.

Αυτή την «πολυτέλεια», όποιος την δώσει στον κόσμο, ελπίζουν τα λαμόγια, να γίνει αγαπητός και ανεκτός.

Έτσι ελπίζουν να φέρουν, τον παγκόσμιο βασιλιά τους.

Μετά τιμής

Λιακόπουλος Δημοσθένης (liako.gr)

[antineotaksiths]

Πληκτρολόγησε το σχόλιό σου