Άϊντε καϊνάρια !!!!! – Ξυπνήστε Έλληνες


pilotosΠολύ μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα και την Πολεμική Αεροπορία η επίλογή του επισμηναγού (Ι) Xαράλαμπου Εσκίογλου σαν του καλύτερου πιλότου σε όλο το ΝΑΤΟ.

Εξεξέγη και συμμετέχει στην ΤLP ( Tactical Leadership Programme ) ως εκπαιδευτής, αφού εκλέχθηκε από τους συναδέλφους του όλων των χωρών του ΝΑΤΟ, σαν ο καλύτερος εκπαιδευτής σε αποστολές αέρος-αέρος (αερομαχίες) και ταυτοχρόνα, ο καλύτερος εκπαιδευτής σε αποστολές βομβαρδισμού αέρος-εδάφους!!!!!

Tactical Leadership Programme ονομάζεται η εκπαίδευση των Ιπταμένων του ΝΑΤΟ στη συγκρότηση και την ηγεσία μικτών σχηματισμών (COMAO) καθώς και την εξοικείωση και συνεργασία όλου του προσωπικού που υποστηρίζει τέτοιου είδους αποστολές.

Πρόκειται για αποστολές εναέριας υπεροχής και καταστροφής της εχθρικής αεράμυνας καθώς και επιβολής Ζώνης Απαγόρευσης Πτήσης, αποστολές εγγύς αεροπορικής υποστήριξης, έρευνας και διάσωσης μάχης τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας όσο και της νύχτας.

Επιτέλους βρέθηκε και ένας εν δυνάμει παραγωγικός πιλότος για να παρηγορηθεί και το υπουργείο εθνικής αμύνης. Και λέμε εν δυνάμει, διότι αν οι πολιτικοί αφήσουν τα παλληκάρια μας ελεύθερα πάνω από το Αιγαίο, θα δουν τα τρομαγμένα μάτια τους πολύ μεγάλη παραγωγικότητα.

Σας διαβεβαιώ ότι υπάρχουν δεκάδες ισάξιοι «αντιπαραγωγικοί» πιλότοι, με τον επαγγελματισμό να κρατά τα πρόσωπά τους σοβαρά και το ελληνικό τους αίμα να βράζει κάθε φορά που πετούν πάνω από το Αιγαίο και θέλουν να καταδιώξουν τους Τούρκους πάνω από τα άγια χώματα της Μικράς Ασίας.

Και ακαρτέρει και ακαρτέρει φιλελεύθερη λαλιά,
ένα εκτύπαε τ’ άλλο χέρι από την απελπισιά.
Κι έλεγες: «Πότε, α, πότε βγάνω το κεφάλι από τις ερμιές;»
Και αποκρίνοντο από πάνω κλάψες, άλυσες, φωνές.
Τότε εσήκωνες το βλέμμα μες στα κλάματα θολό,
και εις το ρούχο σου έσταζ’ αίμα, πλήθος αίμα ελληνικό.

Αφήστε ρε σεις τους Έλληνες να δείξουν σε κάθε τομέα τι μπορούν να κάνουν, που τους έχετε μαντρώσει με τα παραμύθια, της δήθεν κρίσης και της δήθεν ανικανότητος και της δήθεν τεμπελιάς.

Αφήστε το εμπορικό και επιχειρηματικό δαιμόνιο του Έλληνα να κατακτήσει τον κόσμο, που τον έχετε μαντρώσει με τους υπέρογκους και ανώμαλους φόρους σας που διέλυσαν την αγορά.

Είναι επίσης απαράδεκτο να κράζουν για τα κακώς κείμενα υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ περισσότερο από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Είναι απαράδεκτο να μην ζητά εκλογές ο Σαμαράς και να ζητά μόνο ο Καρατζαφέρης και ο Τσίπρας.

Πότε επιτέλους θα μιλήσουν εκείνοι, από όλα τα κόμματα που καταλαβαίνουν τι γίνεται;

Πότε θα πάψει αυτή η ένοχη σιωπή;

Κάποιοι νόμιζαν ότι ο ¨Πλανήτης της σιωπής» ήταν απλά ένας ωραίος τίτλος βιβλίου στην τελευταία τριλογία του ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Βλέπετε όμως ότι είναι η πικρή πραγματικότητα

Καλό Σαββατοκύριακο. (liako.gr)

[antineotaksiths]

Πληκτρολόγησε το σχόλιό σου